Τεχνική υποστήριξη


Άριστη τεχνική υποστήριξη

Η ομάδα της PC Services βρίσκεται δίπλα σας για τον προληπτικό έλεγχο/ανανέωση αλλά και την επίλυση τυχόντων προβλημάτων που αντιμετωπίζετε με το μηχανογραφικό σας εξοπλισμό.

Άμεση επίλυση προβλημάτων

Λύνουμε άμεσα το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί στο γραφείο μας ή το σπίτι σας. Εξειδικευμένος τεχνικός έρχεται στον χώρο σας και επιλύει το πρόβλημα σας χωρίς καθόλου να μετακινηθείτε!

Φιλική Εξυπηρέτηση

Το προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με τον πιο εύκολο και φιλικό τρόπο.  Είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε, σε κάθε σας βήμα για βοήθεια ή συμβουλές σε θέματα τεχνολογίας.

Πολυετή εμπειρία

Η πολυετή αγάπη μας για την πληροφορική αλλά και για την εξυπηρέτηση των πελατών , μας έφερε στη πρώτη θέση στο τομέα της επαγγελματικής τεχνικής υποστήριξης.

Αξιοπιστία & Αποτελεσματικότητα

Φέρνουμε εις πέρας όποια δουλειά αναλάβουμε με αξιοπιστία και σιγουριά στον προκαθορισμένο χρόνο και πάντα με το καλύτερο δυνατο αποτέλεσμα που σας καλύπτει απόλυτα.

Ασφάλεια δεδομένων

Τα δεδομένα σας είναι για μας το πολυτιμότερο και σημαντικότερο μέλημα μας. Με συνεχείς ελέγχους (backup) και αποθήκευση πραγματοποιούμε τις απαραίτητες εργασίες.

0
+
Χαρούμενοι πελάτες
0
Χρόνια Εμπειρίας
0
+
Επισκευές υπολογιστών
0
+
Επισκευές λάπτοπ

Γιατί εμάς;

  • Ερχόμαστε στο χώρο σας άμεσα για διαγνωστικό έλεγχο τής βλάβης του υπολογιστή σας.
  • Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και άρτια καταρτισμένο, παρακολουθώντας συνεχώς τα γρήγορα βήματα της τεχνολογίας.
  • Είμαστε κοντά στον πελάτη αυτούς τους δύσκολους καιρούς της κρίσης. Έτσι η επιδιόρθωση του υπολογιστή σας δεν είναι πλέον είδος πολυτελείας.
  • Είμαστε συνεπείς στα ραντεβού με τους πελάτες μας και ολοκληρώνουμε τις εργασίες στις προκαθορισμένες ημερομηνίες και ώρες.
  • Εργαζόμαστε με συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό στον πελάτη.